KARKULKY VE VARECH: 7 RUDýCH OUTFITů SLAVNýCH žEN, KTERé ROZPáLILY FESTIVALOVý VEčíREK

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech doprovází den co den, respektive večer co večer, některý ze zdejších vyhlášených večírků. Společně s pořadateli se často mění i dress code, přičemž letošní Campari party si od hostů žádala čistě červené outfity. Dámy proto nezahálely a začaly se předhánět, která bude ve svůdné červené víc sexy nebo odhalí víc ze svého těla.

Modelka a finalistka České Miss 2014 Veronika Sovadina Kašáková si sice zpravidla potrpí spíš na světlé a sněhobílé oblečení, ale červená jí rozhodně také slušela. Pro svůj rudý outfit na Campari party zvolila na první pohled jednoduché, ale ve skutečnosti velmi svůdné šaty, které hlubokým výstřihem a nebezpečně vysokým rozparkem umocnily její 100% přírodní přednosti. K výraznému náhrdelníku a podobně blyštivému psaníčku zvolila i výraznější červenou rtěnku.

Čtěte také: Ceny v Karlových Varech? Drahá bída i dobré jídlo za rozumný peníz. Podívejte se, jak neprohloupit

Na rudé karlovarské party samozřejmě nechyběla ani slovenská diva Andrea Verešová, která zvolila velmi hebké šaty na tělo s proklatě vysokým rozparkem sahajícím až do horní poloviny stehna. Ten doplnila v oblasti hrudníku push-up výztuha šatů, kvůli které měli přítomní pánové zřejmě co dělat, aby s Andreou udržovali pouze oční kontakt.

Ještě o poznání výše posazený rozparek předvedla na svých červených šatech Veronika Lálová. Profesionální tanečnice a také taneční lektorka se rozhodně za své tancem vypracované a zpevněné nohy stydět nemusí. Síťovým, lehce průhledným výstřihem až k pupíku však ukázala, že se nebojí provokovat si horní polovinou svého těla. Svůj model navíc doplnila opravdu výrazně rudou rtěnkou a tělovým psaníčkem, jež jí skvěle ladilo k botám, z nichž rovněž svítily rudě nalakované nehty.

Čtěte také: Další zahraniční hvězda ve Varech: Vždy jsem tu chtěl být. Jsem polichocen, řekl Brühl

Mezi hosty Campari party nechyběla ani aktuální česká královna krásy, půvabná jednadvacetiletá blondýnka Adéla Štroffeková. Ta se rozhodla své perfektní míry dát všem důrazně na odiv horním dílem šatů se silnými ramínky, jež zakrýval a mírně pozvedával její poprsí, zatímco její vypracované břicho i trestuhodně štíhlý pas mohl i z dálky obdivovat kdokoliv. Svůj outfit doplnila dlouhou sukní a rudou vlečkou, která za ní při chůzi jemně vlála.

Jeden z nejrafinovanějších modelů na večírek vynesla zpěvačka Zea, vlastním jménem Alžběta Ferencová. Ta sice dorazila v bordó šatech prakticky bez výstřihu a sukní až na podlahu doplněných o vysoké černé kozačky. V úzkém proužku jí však ven prosvítal pupík a při pohledu o kousek výš byly zcela jasné dvě věci – Zea si pod šaty nevzala podprsenku a na Campari party jí zřejmě zároveň bylo trochu chladno.

Čtěte také: Odmítal dělat ústupky, zažil vrcholy i pády. Ve Varech pokřtili knihu o režisérovi Kmotra

Nikol Moravcová vyrazila letos ve Varech do společnosti po poměrně dlouhé odmlce. Jedna z historicky vůbec prvních českých influencerek se však při výběru šatů vůbec nedržela zpátky. Vínově červený model měla sice stejně jako Zea zepředu zakončený až vysoko u krku, avšak ramena i záda měla bývalá modelka a dnes především matka dcery Violet prakticky zcela nahá. I beze slov tak všem odpověděla na dotaz, zda si pod šaty vzala podprsenku.

Sedmičku rudých královen uzavírá modelka Natálie Kotková, modelka, influencerka a Česká Miss World 2016. Jako jedna z mála účastnic se rozhodla místo večerní róby či kompletu šatů tvořených z více částí přijít ve dvou různých kusech oblečení, které na sobě sladila. Rudý top z kůže doplnila pestře vzorovanou, růžovo-rudou sukní s řasami a citelně vysokým rozparkem. Také Natálie se rozhodla namísto u jiných žen populární tělové rtěnky zvolit na rty výraznější červený odstín.

Andrea Verešová nám na Campari party poskytla exkluzivní rozhovor:

2024-07-05T04:41:20Z dg43tfdfdgfd