JANA (26): STYDíM SE ZA SVá ABNORMáLNí ňADRA. PO TRAPASU Z PRVNíHO MILOVáNí Už RADšI NESUNDáVáM PODPRSENKU

Problémy v milostném životě má každý. Někdo zanedbatelné, jiný výrazné, ale pravděpodobně neexistuje vztah, kde by alespoň něco neskřípalo. Jana by si stěžovat nemusela. Je pohledná, má partnera. Jen se kvůli jednomu tělesnému "hendikepu" vyhýbá milování.

Už mi dávno není dvanáct, ale na všechny ty dívčí problémy si pamatuji, jako by to bylo včera. Drtivou většinu spolužaček trápila malá prsa, jiné zase výrazné ochlupení a některé ňadra příliš velká. Když je něčeho málo, anebo naopak moc, jde zpravidla o nepříjemnost, což je věc, kterou důvěrně znám.

Ladislav (32): Manželka odmítá kojit naše dítě. Nechce si zničit prsa a hodlá co nejdřív začít cvičit

Výrazné bradavky jsem maskovala push-upkou

Můj problém však byl odjakživa méně „obecný“, a proto se mi o něm těžko hovořilo. Zvlášť v pubertě. V rodině máme takovou anomálii, a sice výrazné bradavky, doopravdy nápadné. Běžná ženská bradavka sice reaguje na různé podněty, ale a v klidovém stavu bývá spíše neviditelná. Jenže ženy z naší rodiny mají bradavky doslova trčící, a to ještě způsobem, že ňadra pod šaty pak vypadají nejen nepřirozeně, ale i dost divně. Navíc přitahují nežádoucí pozornost, o kterou, pokud zrovna netoužíte po dráze holky z erotického filmu, prostě nestojíte.

S výraznými bradavkami jsem se už narodila. V dětském věku ještě šlo drobnou nerovnost pod tričkem schovat. Jenže jak přicházela puberta, nastával problém. Už ve čtvrté třídě jsem měla prsa jedničky a bradavky pevné a trčící jako nějaká kojící žena, takže jsem musela nosit výhradně push-upky, jediné podprsenky, které mou anomálii dokázaly zamaskovat.

Vím, že jiné ženy by se mnou třeba i rády měnily, jenže já se cítila nesvá. Překážející hroty jsem navíc měla stále citlivější, takže když jsem zrovna neměla k dispozici kvalitní push-upku, musela jsem si ňadra pod podprsenkou přelepovat. Nebavilo mě to a nejhorší zkušenost přišla se zahájením milostného života.

Marie (40): Dřív mě trápila malá prsa a špatná práce. Jedno jediné setkání mi pak změnilo pohled na život

První milování skončilo kvůli prsům fiaskem

S prvním přítelem Honzou jsem se intimností bála, a když už na ně došlo, nebylo vážně o co stát. Má ňadra na sebe celkem očekávatelně strhla veškerou pozornost a přítele nenapadlo nic chytřejšího, než za ně tahat. Když jsem ucukávala a vysvětlovala, že je mi to nepříjemné, nepřestával a dílo hrůzy dokonal o pauze, kdy se vzdálil do koupelny.

Netušila jsem, co má v úmyslu a byla připravená na ledacos. Ovšem výsledek překonal všechny postelové trapasy. Honza si totiž přinesl dva plastové kolíčky na prádlo a jednoduše zkusil, jestli mi půjdou na prsa připnout. Už při prvním pokusu jsem bolestivě vykřikla, Honzu omylem shodila z postele a v tu ránu bylo po milování. I když se mi později omluvil s vysvětlením, že některé ženy to mají rády drsněji, a odpustila mu, nepříjemný zážitek mi v hlavě zůstal. Došlo mi, že se svými prsy budu atrakce pro každého, a vztahům se pak preventivně nějaký čas vyhýbala.

Diana (32): V devatenácti jsem si nechala udělat umělá prsa a platila za dračici. Dokud mě kvůli silikonům neopustil kluk

S přítelem spolu spíme jen v podprsence

Až před rokem jsem poznala Daniela. Je milý, ohledný, příjemný a myslím, že podobné extravagance, jako kolíčky na prádlo na prsou, by ho nenapadly… Přesto spolu spíme jen v podprsence. Uvolnit se zkrátka nedovedu a pořád mě straší myšlenka, že by zase mohl přijít nějaký postelový trapas.

Další příběhy ze života →

Berenika (31): Tchyně mi vyčítá trendy oblečení, nová prsa i umělé nehty. Nechápe, že to dělám i kvůli rodině

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-09-16T15:27:50Z dg43tfdfdgfd