JAK šEL čAS S účESY SANDRY BULLOCK: OD IKONICKé HELMY, BEZPOčTU MIKáD A HRáTKY S BLOND Až K DOKONALýM DLOUHýM VLNáM

Vývoj stylu někdejší hollywoodské hvězdy Sandry Bullock (60) je fascinující cestou plnou změn. Od neurčitých začátků v 90. letech přes odvážné experimenty s kratšími střihy až po současnou eleganci a moderní styl. Herečka i přesto, že už pověsila kariéru na hřebík, stále dokazuje, že umí držet krok s dobou a přitom si zachovat svůj jedinečný šarm.

Její schopnost přizpůsobit se a experimentovat s různými účesy je inspirací pro ženy všech věkových kategorií. Ať už jde o elegantní drdol, sexy mikádo na mnoho způsobů nebo delší lokny, Sandra Bullock vždy vypadá fantasticky a její účesy vesměs podtrhávají její osobnost a kráčí v souladu s aktuálními módními trendy.

Hollywoodská herečka a producentka, která 26. července slaví 60. narozeniny, byla odjakživa známá nejen svými schopnostmi před kamerou, ale také elegantním stylem. Její účesy se v průběhu let často výrazně měnily, vždy ale odrážely aktuální módní trendy a zároveň podtrhovaly její osobitý šarm. Pojďme se podívat na vývoj vlasového stylu Sandry Bullock od začátku její kariéry až po současnost.

Přirozené šediny nosí už ženy 40+: Inspirujte se trendy účesy Andie McDowell či Terezy Hofové

Helmovité mikádo, vlny i rozcuchaný bob

V 90. letech, kdy se Sandra Bullock proslavila díky filmům, jako Nebezpečná rychlost nebo Zatímco jsi spal, začala s helmovitým mikádem, velmi záhy si ale vlasy nechala narůst a často je také nosila vlnité nebo mírně kudrnaté. Přírodní vlny dodávaly Sandře mladistvý a uvolněný vzhled, který byl v té době velmi populární.

Ke konci 90. let začala experimentovat s kratšími střihy, včetně velmi oblíbeného rozcuchaného bobu, který jí dodal moderní a svěží vzhled. Tento účes jí slušel a krásně zdůrazňoval její ikonické obličejové rysy.

Milénium přivítala dlouhou hřívou, pak šla na kluka

V první dekádě nového tisíciletí nosila Sandra Bullock pro změnu dlouhé, rovné a oslnivě lesklé vlasy, které působily velmi elegantně. Účes si tehdy podle trendů česala na středovou pěšinku, pečlivé, ale nenápadné sestříhání jej ozvláštnilo vrstvami, které jejím zdravým a krásným vlasům ještě přidaly na objemu. Vše se ale tak trochu točilo kolem oblíbeného mikáda v různé délce.

Herečku s přibývajícími roky postupně začala oslovovat i výraznější délka vlasů a sázka na objem kvalitní hřívy, pustila se tedy do další pozvolné změny a ve společnosti se začala objevovat nejdříve s různě upraveným dlouhým mikádem typu lob, pak i s dlouhými vlasy ozdobenými elegantními volnými vlnami ve stylu boho.

Délka vlasů jí dovolila pustit se i do dalších experimentů s vyčesanými účesy a drdůlky. A došlo i na blond. Bylo to sice především kvůli roli ve snímku Slečna zamilovaná, delší hladký účes s ofinkou ale ze Sandry na chvíli udělal úplně jinou ženu. Světlé tóny herečku nakonec oslovily i v civilu a pustila se do experimentování se zlatavými melíry.

Šest trendy účesů na léto 2024: Nosí se nepřehlédnutelná foukaná, platinová blond i radikální sestřih

Dlouhé boho vlny v souladu s moderními trendy současnosti

Současnost představuje herečku, která v roce 2022 ukončila aktivní kariéru, většinou jako nositelku nadčasového, ale zároveň velmi univerzálního a slušivého účesu z poměrně dlouhých vlasů sahajících k lopatkám. Praktická a nadčasová délka je skvělým příkladem jednoduchého a stylového účesu, který můžete nosit do hladka vyfoukaný, divoce vlnitý nebo jen lehce zvlněný. Stejně si lze pohrávat i s umístěním pěšinky. Variace vzhledu tak, i v jejím podání, vesměs neznají mezí, a navíc vypadá ve všech variantách neuvěřitelně mladistvě.

Sandra Bullock často volí s přibývajícími léty přirozenější a na styling méně složité účesy, které zdůrazňují především její přirozenou krásu a také na první pohled dokonale zdravé vlasy. Jde tak s dobou a moderními trendy, které právě přirozenost a jedinečnost upřednostňují.

Na účesové kreace Sandry Bullock v průběhu její herecké kariéry se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

2024-07-26T03:24:46Z dg43tfdfdgfd