IKONY STYLU: INSPIRUJTE SE V PRM

PRM je značka, která se neustále vyvíjí a přináší do světa módy nové trendy. Jejich stylové kousky a spolupráce s předními módními značkami inspirují mnoho lidí po celém světě. V tomto článku se podíváme na to, jak se můžete inspirovat v PRM i vy a jaké nové značky se nedávno staly součástí jedinečného módního světa tohoto oděvního giganta.

Inspirujte se u nejnovějších módních spoluprací

PRM se může pochlubit spoluprací s mnoha známými módními značkami, které přinášejí svůj jedinečný styl. Mezi nejnovějšími najdeme třeba Kenzo, Fiorucci, Neighborhood, Sporty & Rich, Common Projects a A Bathing Ape. Tyto značky jsou synonymem pro vysokou módu a streetwear, a díky nim PRM nabízí svým zákazníkům exkluzivní kolekce, které jinde nenajdete. A co vám tyto unikátní značky přináší?

Tak třeba Kenzo je známý svými odvážnými a výraznými vzory, které kombinují asijskou estetiku s moderním evropským stylem. Fiorucci je ikonou osmdesátých let, která se proslavila svým hravým a barevným designem, jež dodává každému outfitu svěží a energický vzhled. Japonská značka Neighborhood je pak zase vysoce ceněná pro své kvalitní zpracování a minimalistický design, který oslovuje milovníky streetwearu po celém světě.

Sporty & Rich přináší do PRM svou filozofii pohodlného a udržitelného luxusu, což se odráží v jejich kolekcích inspirovaných zdravým životním stylem. Common Projects je známý svými prémiovými teniskami, které spojují jednoduchost a eleganci a jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. No a A Bathing Ape neboli BAPE je další kultovní japonská značka streetwearu, která se proslavila svými unikátními vzory a limitovanými edicemi, jež jsou vysoce ceněné sběrateli.

Objevte nový konceptový obchod PRM ve Varšavě

PRM, které mimo jiné naleznete na https://prm.com, nedávno otevřelo svůj první konceptový obchod ve varšavské Norblin Factory, která prošla modernizací a stala se centrem moderního designu a kultury. Interiér obchodu je navržen tak, aby poskytoval zákazníkům luxusní, a přitom pohodlný nákupní zážitek. Každý detail, od osvětlení po výběr materiálů, byl pečlivě promyšlený, aby podtrhl jedinečný charakter obchodu a vystavených kolekcí.

Tento obchod je jedinečný nejen svým designem, ale také širokou nabídkou vysoce módních kousků. Nabízí to nejlepší z high-street módy a sdružuje hned několik high-fashion značek na jednom místě, což je v regionu střední Evropy naprostá novinka.

Kromě estetického zážitku a spousty značek nabízí obchod i řadu exkluzivních služeb. Zákazníci mohou využít osobního stylistu, který jim pomůže vybrat kousky přesně podle jejich vkusu a potřeb. Dále je zde možnost objednat si produkty na míru, což ocení především ti, kteří hledají něco opravdu výjimečného.

Nabídka produktů zahrnuje nejen oděvy a obuv, ale také doplňky a lifestyle produkty od nejprestižnějších značek, ale také limitované edice a exkluzivní kolekce, které jsou dostupné pouze v PRM.

Další výhodou tohoto konceptového obchodu je jeho interaktivní přístup k zákazníkům. Obchod pravidelně pořádá módní přehlídky, workshopy a setkání s designéry, což vám umožňuje být v přímém kontaktu s nejnovějšími módními trendy a získat tak hlubší vhled do světa módy.

Otevření tohoto konceptového obchodu je důkazem, že PRM neustále inovuje a přináší nové zážitky svým zákazníkům. Je to místo, kde se setkávají tradice s modernou, kvalita s kreativitou a móda s uměním. A právě to dělá z nákupu v PRM nezapomenutelný zážitek.

V PRM nyní naleznete i limitované kolekce

Pokud máte zájem o exkluzivní módní kousky, PRM je místo, kde je najdete. Nyní můžete objevovat limitované kolekce, které jsou vytvořeny ve spolupráci s klíčovými partnery. Například kolekce Rick Owens x Dr. Martens a MM6 Maison Margiela x Salomon jsou k dispozici pouze u PRM. Tyto kolekce představují spojení inovativního designu a kvalitního zpracování, což je činí velmi žádanými mezi módními nadšenci.

Na co se můžete těšit?

Rick Owens x Dr. Martens je skvělým příkladem toho, jak mohou dvě značky s odlišnými estetickými přístupy vytvořit něco výjimečného. Rick Owens je známý svým avantgardním přístupem k módě, zatímco Dr. Martens je ikonou robustní a odolné obuvi. Společně vytvořili kolekci, která kombinuje průmyslový vzhled s moderním designem, což oslovuje jak fanoušky alternativní módy, tak milovníky klasických kousků.

Další exkluzivní spoluprací je MM6 Maison Margiela x Salomon. MM6 Maison Margiela je známý svým dekonstruktivistickým přístupem k módě, který překračuje hranice tradičního designu. Salomon, na druhé straně, přináší do této spolupráce své know-how v oblasti outdoorové obuvi. Výsledkem je kolekce, která spojuje prvky vysoké módy s technickými inovacemi, což je perfektní pro ty, kteří hledají styl a funkčnost v jednom.

V PRM také často naleznete limitované edice od jiných prestižních značek, což vám umožňuje získat přístup k exkluzivním kouskům, které nejsou běžně dostupné na trhu. Tyto limitované kolekce jsou často rychle vyprodány, což z nich dělá velmi ceněné sběratelské kousky.

Kromě obuvi a oděvů nabízí PRM také exkluzivní doplňky, které mohou dokonale doplnit váš outfit. Limitované kolekce zahrnují vše od kabelek a batohů až po šperky a hodinky, každý kousek je pečlivě vybrán a představuje špičku současného designu.

Navíc PRM pravidelně aktualizuje svou nabídku limitovaných kolekcí, což znamená, že zde vždy najdete něco nového a vzrušujícího. Ať už hledáte unikátní módní kousky nebo sběratelské předměty, PRM je místem, které nabízí něco pro každého milovníka módy.

Nový šat na sociálních sítích

S příchodem rebrandingu PRM na konci března 2024 si již můžete užívat zcela nové a osvěžené sociální sítě. PRM totiž představilo nový vizuální styl a obsah, který odráží jejich moderní a dynamický přístup k módě. Instagram PRM je nyní místem, kde najdete nejen nejnovější trendy a informace o nadcházejících kolekcích a spolupracích, ale také skvělou inspiraci.

PRM neustále posouvá hranice módy a přináší svým zákazníkům to nejlepší z módního světa. Díky jejich spolupracím s předními značkami a otevření nového konceptového obchodu má PRM nyní ještě více možností, jak inspirovat a přinášet inovace do našich šatníků. Nechte se inspirovat i vy!

Související články

2024-07-04T13:11:41Z dg43tfdfdgfd