HOROSKOPY LáSKY OD 23. DUBNA 2024: NEUBLIžUJTE SLOVEM A OTEVřETE SVé SRDCE

Začátek týdne trochu potrápí Berany, Býky a Blížence, kteří zatouží po změně a usmíření. Jaké energie pocítí v lásce ostatní znamení?

Beran

Všichni, kteří jsou v lásce zklamaní, dostávají novou příležitost, jak své srdce vyléčit a uzdravit. Rozhodně ji nepromarněte a s láskou promluvte s těmi, kterých se to týká. Někdy stačí opravdu jen velmi málo, aby se předešlo zbytečným zraněním a nedorozuměním. Ostatní páry prožijí jemné a citlivé dny, kdy pocítí, jakou sílu má láska.

Býk

Pokud cítíte ve vztahu marnost a myslíte si, že je veškerá snaha zbytečná, věřte, že i pro vás je naděje na zlepšení. Zkuste přestat lhát sami sobě, bojovat se vším, co partner navrhne, a nabídněte ruku k usmíření. Budete překvapeni, jak vstřícná vaše polovička bude, protože není nic smutnějšího než zbytečné spory a hádky. Ostatní páry, opatrně na slova a slovíčka, mohli byste nechtěně ublížit.

Blíženci

Všichni, kdo jsou citově vyprahlí a opuštění, dostanou novou příležitost, jak svůj život v partnerských vztazích změnit k lepšímu. Důležité je uvědomit si, že nic netrvá věčně. Jakmile se uklidníte a přestanete mít strach z budoucnosti, řešení k vám přijde zcela nečekaně a výsledek vás okouzlí. Ti, kteří nic neřeší, mohou s láskou projevovat vzájemnou náklonnost a city, aby se časem nedostali do stejné situace jako ti, kteří usnuli na vavřínech a brali vztah jako samozřejmost.

Rak

Staré a nefunkční vztahy konečně dospějí ke konci a v klidu se rozejdou. Nesnažte se nic lepit, přijměte toto rozhodnutí s otevřeným srdcem i myslí. Právě teď pro vás začínají nové a lepší začátky. Přichází také láska, která bude zcela jiná než doposud. Ostatní páry ukončí etapu, která je dlouhodobě trápila, a rozběhnou se vstříc krásným začátkům.

Lev

Jestli jste sami, můžete se těšit na nový a láskyplný partnerský vztah. Je velmi pravděpodobné, že si budete muset vybírat ze dvou možností, což vám trochu zamotá hlavu. Vybírejte srdcem a věřte, že se nemůžete splést. Zadané páry prožijí nádherné chvíle ve dvou a pocítí silné osudové propojení se svou láskou.

Panna

Nádherné novinky od partnera vás zcela uchvátí a nadchnou. Vztahy jsou zalité sluncem a všechno se vám společně daří. Štěstí se usmívá také na všechny, kteří lásku hledají. Je zapotřebí obklopit se lidmi a nezůstávat o samotě, láska je již velmi blízko.

Váhy

Vztahy se pomalu, ale jistě probouzí k aktivitě. Pokud se vám zdálo, že se dlouho nic nedělo, tak nyní je všechno jinak. Vaše láska má velké předpoklady k dlouhodobému a šťastnému vztahu. Ostatní pocítí velmi krásné emoce a láskyplné pocity. Štěstí přeje také všem nezadaným.

Štír

Vývoj vztahů se nečekaně zrychlí, což vás velmi příjemně zaskočí i překvapí. Můžete se těšit na velmi krásnou zprávu od své polovičky a na nádherné chvíle, které před sebou máte. Pro nezadané se rýsuje romantický zážitek, který časem může přerůst v lásku a vztah.

Střelec

Vztahy, které dlouhodobě prochází krizí a jsou spolu již jen ze zvyku, prožijí těžký zásah, který vše rozmetá a zbortí. Z počátku se můžete cítit zdrceně, ale pak pochopíte, že to bylo nejlepší, co vás mohlo potkat. Trápení nebude dlouho trvat a ve vašem životě se objeví láska nová, která zahojí jizvy na srdíčku. Ostatní páry prožijí neutrální dny, dávejte pozor na hádky, jsou zcela zbytečné.

Kozoroh

Partnerské vztahy jsou naplněné láskou, soucitem a empatií. Pro svou polovičku jste neodolatelní a podle toho se také odvíjí váš společný život. Štěstí se usmívá také na všechny, kteří lásku hledají nebo jsou dlouhodobě osamělí. Máte šanci poznat svou spřízněnou duši, otevřete své srdce lásce a vyjděte mezi lidi.

Vodnář

Začněte se usmívat a těšit. Čeká vás totiž neočekávané štěstí v lásce a ve vztazích. Právě teď stojíte na životní cestě, která přeje osudové lásce a navazování nových vztahů. Zadané páry pocítí příval lásky a vděčnost za svého partnera.

Ryby

Jestli vás trápí žárlivost a snažíte se mít svou lásku pod kontrolou, tak věřte, že je to cesta do pekla. Nikdo vám nepatří. Pokud dáte partnerovi svobodu, ocení vaše jednání a nikdy vás neopustí. Ostatní páry prožijí pohodové dny. Nezadaní, nyní jste ve fázi oťukávání, nová láska přijde později.

Kdo je vaše spřízněná duše podle horoskopu?

2024-04-23T04:46:03Z dg43tfdfdgfd