HOROSKOP LáSKY NA čERVENEC 2024: BýK BUDE CHYCENý V PASTI, LVA čEKá VELKá LáSKA

Jak to bude v červenci 2024, v měsíci volna, dovolených a prázdnin? Kdo bude prožívat dny plné vášně, kdo se může znovu zamilovat, kdo si bude malovat vše na růžovo a kdo by si měl hlídat závislost ve vztahu? Přečtěte si, jak na tom bude v červenci s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Od začátku července budete řešit vaše vztahy. Něco se vám podaří vyřešit, ale nebudou to všechny problémy, se kterými se potýkáte. Přesto se vám uleví, jen je potřeba o všem komunikovat a vyříkat si všechny věci, které vás trápí.

Býk

Budete sami sebe od začátku měsíce manipulovat do pocitu, že ve vašem partnerství je vše v pořádku a že se máte dobře. Možná je na čase si přiznat, že jsou i dny, kdy vše není růžové. V polovině měsíce se budete rozhodovat, zda pojedete na dovolenou s rodinou, nebo jen sami, a budete se cítit jako chyceni v pasti.

Čtěte také: Horoskopy lásky od 2. července 2024: Raci budou šťastní, Blíženci se přestanou trápit

Blíženci

Dejte si pozor na závislost ve vztahu. Už na začátku měsíce budete toto téma doma řešit hodně intenzivně a bude vás to provázet celý měsíc. V první půlce července se můžete s něčím rozejít nebo něco ukončit. V druhé půlce zase zažijete něco nového, nebo vám do života přijdou nové pozitivní začátky.

Rak

Úplně nevíte, co chcete, a tak si o tom všem budete na začátku měsíce přemýšlet a vše rekapitulovat. Může přijít konflikt s partnerem a můžete se i pohádat. Přijde však chvíle, kdy se vrátíte do minulosti, protože vám partner bude chybět. A konec měsíce bude plný flirtu a koketování.

Lev

Vztahy budou vaším tématem celý měsíc. Váš partner vám totiž pošle zprávu o jeho beznaději, ale vše dobře dopadne. Koncem měsíce budete prožívat velkou lásku a něco se urychlí v souvislosti s vaším setkáním s někým z minulosti.

Mohlo by vás zajímat: Neřesti podle horoskopu: Víte, jak poznáte sklony k žárlivosti?

Panna

Hned na začátku července se váš partner bude snažit pracovat na vaší spokojenosti ve vztahu, a tak přinese do vašeho partnerství více lásky. Konflikt může přijít ve druhém týdnu, kdy si můžete vyříkat nějaké náhlé impulzivní ukončení.

Váhy

Od začátku měsíce si budete užívat ve vašem partnerství radost a klid. Přestože kolem vás bude vše bouřit, partner bude nervózní, děti budou zlobit, vy si svůj klid nenecháte vzít, což bude uklidňovat i ostatní lidi kolem vás. Přesto se v půlce měsíce může objevit bojovná nálada, která zasáhne i vás.

Štír

Začátkem měsíce budete prožívat dny plné vášně a budete plni energie. Vztah s vaším partnerem se začne posouvat a budete jeden druhého obdivovat a motivovat. Vy se dokonce můžete znovu zamilovat a uvědomit si, jak moc vás partner přitahuje. Na konci měsíce se však můžete pohádat kvůli společnému stěhování, a také vám do života může přijít nový muž.

Čtěte také: Znamení, která se bojí zamilovat: Z čeho mají strach Panny a Štíři?

Střelec

Na začátku měsíce se budete rozhodovat o tom, zda opustit vztah, který vám nevyhovuje a kde se cítíte manipulováni. Poté si s partnerem vše vyříkáte a začnete znovu. Čekají vás nové začátky a práce na uzavření minulosti.

Kozoroh

Potřebujete si vše vyjasnit, protože váš vztah je nahoru a dolů. Koncem měsíce budete ve vašem vztahu stagnovat, ale také vše uzavírat a pak znovu prožívat lásku. Závěr měsíce bude o uzavření všeho, co pro vás bylo hodně zásadní.

Vodnář

Začátkem měsíce budete mít pocit, že jste na všechno sami a že vám nikdo nepomáhá, především váš partner. Možná se cítíte i v rámci vašeho vztahu osaměle. Což brzy změníte a už ve druhé půlce měsíce začnete chodit na akce a budete hodně aktivní. Přinese vám to nové začátky, a to jak ve vztahu, tak i v osobním životě.

Ryby

Osud vám hned na začátku července přinese lásku a budete plní citu. Hlavně se svou láskou budete chtít odjet na krátkou dovolenou, ale vaše práce vám to nedovolí, což vás velice zklame. Pozor na manipulaci vaším partnerem. Nové začátky ve vztahu přijdou až ve druhé půlce měsíce.

Kdo je vaše spřízněná duše podle horoskopu, si poslechněte ve videu:

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz

2024-07-03T03:48:25Z dg43tfdfdgfd