HOROSKOP: 5 ZAJíMAVOSTí O ŠTíRECH, PEKELNě ENERGICKéM ZNAMENí ZVěROKRUHU

Vodní znamení zvěrokruhu Štír úřaduje od 24. října do 22. listopadu. Štíři vynikají bystrostí a intuicí, díky čemuž rychle poznají, kdo to s nimi nemyslí upřímně. Dbají svých zásad a v tom, čeho chtějí dosáhnout, jsou skutečně vytrvalí.

Štíři jsou podle své charakteristiky ztělesněním nezlomné energie, mají silnou vůli a málokdy si nechají něco líbit. Vzbuzují přirozený respekt, mají autoritu a často je najdete na těch nejvyšších pracovních pozicích. Vybrali jsme pět zajímavostí o tomto vodním znamení zvěrokruhu!

Skryté touhy jednotlivých znamení zvěrokruhu: Štír si rád hraje, Beran je submisivní

Štír a jeho planeta

"Oficiální" planetou Štírů je Pluto (od roku 2006 je ale Pluto oficiálně řazeno mezi trpasličí planety a plutoidy, pozn. red.), které má mnoho společného se smrtí a znovuzrozením. Co se týká konkrétního vlivu Pluta na osobnost Štíra, slabé jedince činí ještě neschopnějšími, naopak u silných lidí se pod jeho vlivem znásobuje sebejistota.

Štír a rodičovství

Lidé narození ve Štíru milují děti a chtějí jich hodně. Coby rodiče jsou velmi temperamentní, zábavní a pro své potomky jsou skvělými kamarády. Prožijí spolu hodně divokých chvilek, na které budou vzpomínat po zbytek života.

Ženy ve znamení Štíra: Jaké jsou milenky podle horoskopu a co od nich čekat v posteli?

Štír a televize

Jestli někdo nepotřebuje k životu televizi, a speciálně pak seriály, pak to jsou právě Štíři. Ti si raději přečtou nějakou dobrou knihu a televizi zapnou jen výjimečně. Když už ten čas přijde, repertoár pečlivě volí a v jejich zorném poli většinou spočine nějaký dokumentární pořad, který má hloubku a něčím je obohatí. Ze zábavné tvorby pak preferují seriály z vězeňského prostředí.

Štír a pořádkumilovnost

Štírům nepořádek nevadí, prach sem, prach tam, hlavně, že je pohoda. Štír místo uklízení raději vezme rodinu na výlet nebo na zmrzlinu. Pořádek pro něj není důležitý a úklid vykonává opravdu velmi nerad.

Štír a bylinky

Štíři jsou vyznavači tymiánových hodů. Milují tuto omamnou bylinku, která se skvěle hodí k masu a je tedy vítaným pomocníkem při grilování. Navíc potlačuje střevní potíže a nadýmání.

Další horoskopy ➔

Horoskop věrnosti: Panny zahýbají z nudy, Býci vás zradí jen výjimečně!

Další články

2023-06-07T06:12:41Z dg43tfdfdgfd