DENNí HOROSKOP NA úTERý 17. 9. 2024: BERANY čEKAJí SILNé ZážITKY, LVI SE POSTARAJí O DRUHé

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 17. 9. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop varuje, že pokud si nedáte pozor a stále více máte pocit neohroženosti, tím dříve bude následovat tvrdý pád. Zkuste si lépe promyslet své plány a vyvarujte se především neuvážených kroků.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Můžete se těšit na příjemný den. Nemusíte nikam spěchat, všechno, co jste si naplánovali, v pohodě stihnete. Věnujte se svým blízkým a přichystejte pro ně milé překvapení.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Můžete očekávat několik podnětných zážitků, ze kterých načerpáte inspiraci pro nové nápady. Nemějte žádné obavy pustit se hned do jejich realizace. Všechno časem ještě dopilujete.

Velký horoskop lásky na září: Střelci zatouží po odpočinku, Býci otevřou své srdce

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Snažte se myslet více pozitivně. Pokud máte obavy z jistého rozhovoru, vaše protistrana z vás nervozitu a nejistotu vycítí a může to výsledek ovlivnit. Pak se nedivte, že to dopadne špatně.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop upozorňuje, že byste neměli začínat nové projekty, ale nejprve dotáhněte do konce věci z posledních dnů. Pokud máte s někým ve vašem okolí problémy, otevřeně si o tom pohovořte.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která jsou největší hypochondři

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Snažte se zůstat nad věcí, i kdyby do vás ostatní rýpali sebevíc. Chtějí vás vyprovokovat, abyste z nervozity udělali chybu. Pokud nejdou věci podle vašich představ, zkuste změnit strategii.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nezasahujte do ničeho, co se vás netýká. Místo řešení vlastních problémů máte tendenci starat se o druhé. Nevyřešilo by se nic a jen by nastal konflikt, který by vám přerostl přes hlavu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Snažte o sebe více pečovat. Dopřejte si masáž nebo saunu a nezapomínejte rovněž na pohybové aktivity. Udržujte si dobrou náladu a uvidíte, že jí brzy nakazíte i lidi ve vašem okolí.

Velký horoskop na nový školní rok: Ryby čeká mnoho zkoušek, Panny jen těžko udrží krok

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop nabádá, abyste dořešili veškeré činnosti, které jste si naplánovali. I když budete mít pocit, že vám docházejí síly, dotáhněte věci do konce, ať vás v dalších dnech nepronásledují.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Využijte své organizační schopnosti a vrhněte se s vervou do práce. Bude se vám dařit zejména v činnostech, které vyžadují praktický přístup. Nezapomínejte ale také na sport a odpočinek.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Povinnosti vám začínají přerůstat přes hlavu. Zkuste zaúkolovat i ostatní, abyste na všechno nebyli sami, jinak nebudete vědět, co dělat dříve. Užijte si klidný večer v rodinném kruhu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nemějte obavy pomoci každému, kdo vás o to požádá. Jen do toho netahejte soukromé problémy, to by byla velká chyba. Mohli byste ukázat své slabé stránky a někdo by pak toho mohl zneužít.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-09-16T19:23:22Z dg43tfdfdgfd