DENNí HOROSKOP NA NEDěLI 23. 6. 2024: U ŠTíRů BUDE PANOVAT DUSNá ATMOSFéRA, STřELCE BUDE DEPTAT NERVOZITA

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 23. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento den vás to potáhne za lidmi, se kterými se cítíte příjemně, máte spolu stejné koníčky a rozumíte si. Nezapomínejte ale ani na rodinu a vyslechněte své nejbližší, zda je něco netrápí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Neměli byste zapomínat, že vaši blízcí jsou vám oporou, o niž jste se vždy mohli opřít. Možná nastal čas jim to nějak oplatit. Co takhle naplánovat nějaký zajímavý program pro celou rodinu?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Čekejte pohodový den. Pokud vám to čas dovolí, vyrazte s nejbližšími na výlet. Nemusíte jezdit nikam daleko, stačí se porozhlédnout po okolí. Bavte se a relaxujte při sportovních aktivitách.

Velký letní horoskop lásky: Blíženci budou chtít hřešit, Lvi budou zářit a svádět

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Probudili jste se do poněkud nemravné nálady. Pokud jste šťastně zadaní, snadno partnera přesvědčíte k jakýmkoli nezbednostem. Jste-li single, hvězdy vás nasměrují k dokonalým erotickým zážitkům.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Buďte připraveni na to, že pokud musíte cestovat, bude docházet ke zpožděním. Radši si dejte dostatečnou časovou rezervu. Buďte soustředění a pečliví, ať neděláte zbytečné chyby.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop prozrazuje, že dospějete ke zjištění, že se musíte spoléhat jen sami na sebe. Zřejmě kvůli tomu zažijete pocity zklamání, ale ve skutečnosti si tím do budoucna ušetříte mnoho starostí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Máte sice nějaké povinnosti, ale zvládnete vše vyřešit rychle a bez větších potíží. Až budete mít všechno hotovo, můžete se pustit do organizování večerního setkání s přáteli, pozvěte je na grilovačku.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Tento den se vám podaří splnit veškeré povinnosti opravdu jen s velkým sebezapřením. Když se vám ovšem povede odhadnout strategii svého konkurenta, mohli byste se dočkat i menšího úspěchu.

Velký červnový horoskop lásky: Kozorohové budou vášniví, Střelci flámovat

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Věnujte se především rodině. Proberte všechno důležité, na co v poslední době nebyl čas. Vyříkejte si drobná nedorozumění, komunikace bude velice důležitá. Máte šanci, že potřebné věci vyřešíte v klidu.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Připravte se, že doma bude panovat dusnější atmosféra. Nenechte se zatáhnout do hádky. I kdyby vás chtěl někdo vyprovokovat, zachovejte klid a čekejte na uklidnění situace.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nepropadejte hned nervozitě, když vás někdo bude kritizovat. Mějte větší nadhled, nikdo přece nemůže znát ani vědět úplně všechno. Zapomeňte na to a snažte se tím nezatěžovat ostatní.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop nabádá, ať jste trochu pružnější ve svém konání. Neslibujte, co nedokážete splnit. Některé věci plánujete už delší dobu, ale stále se nemůžete rozhoupat k jejich realizaci.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-06-22T18:55:38Z dg43tfdfdgfd