DENNí HOROSKOP NA 9. KVěTNA 2024: BýCI ZíSKAJí SEBEVěDOMí, RACI BUDOU NA šTíRU S PENěZI

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 9. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jestli se rozhodnete udělat ve svém životě změny, věřte tomu, že vás čeká spokojenost. Nebojte se proto trochu zariskovat. Nenechávejte se ovlivňovat druhými lidmi, udělejte to prostě tak, jak to cítíte vy.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ohlídejte si svou ochotu každému nezištně pomáhat, abyste na to nedoplatili. Ohledně finančních záležitostí jednejte obezřetně, nechejte si poradit od vám blízkého člověka, který dané věci lépe rozumí.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop prozrazuje, že jste si některé věci nechali na poslední chvíli, tak to holt budete mít trochu hektické. Pravda je, že nudit se rozhodně nebudete, dokonce nebude nouze o kuriózní situace.

Horoskop lásky: Tři znamení zvěrokruhu, která se do konce jara zamilují

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Díky rozhovoru, kterého jste se tak obávali, nabudete sebevědomí. Všechno dopadne naprosto skvěle, jak jste v to tajně doufali. Tento úspěch vám pomůžete zrealizovat vaše další plány.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Vypadá to, že se na přetřes dostanou rodinné finance. I když má každý člen rodiny vlastní představy o utrácení, stejně budete muset přistoupit na kompromis. Víte dobře, že sami všechno neutáhnete.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

S penězi dnes budete na štíru. Ať počítáte, jak počítáte, stále to nevychází. A v lásce? Škoda mluvit, musíte se víc snažit! Raději se naložte do vany a na nic nemyslete.

Doporučené video: Orgasmus podle horoskopu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Dopřejte si pořádnou relaxaci, najděte si čas na ty aktivity, co vás baví nejvíce. Přijde-li se zajímavým nápadem někdo z rodiny, tak se tomu přizpůsobte. Vyhnete se zbytečnému dohadování.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy vás nabádají, abyste neztráceli trpělivost. I když se vám nakupí povinnosti, zachovejte klid, s vašimi zkušenostmi vyřešíte i tu nejnáročnější situaci. Usínat budete s úlevou, že jste to zvládli.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Překypujete energií a výbornou náladou, nemůžete však vydržet na jednom místě. Připravte se na to, že vaši blízcí se na všechno, co jste jim naplánovali, nebudou dívat úplně stejně. Proberte to s nimi v klidu.

Jarní horoskop obnovy: Tři znamení zvěrokruhu, která oživí své bydlení, šatník i vztahy

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se věnovali aktivnímu odpočinku, relaxujte a bavte se. Dejte přednost rodině před pracovními problémy, nemusíte všechno řešit okamžitě.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Prožijete celkem pohodový den. Milé překvapení vám nečekaně zlepší náladu a budete mít chuť otevřít se novým příležitostem. Když narazíte na nějakého škarohlída, tak se konverzaci s ním vyhněte...

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hvězdy prozrazují, že doma vládne pohoda a dobrá nálada. Konflikty nehrozí, ale jen za předpokladu, že nebudete rýpat do ostatních. Odpusťte si pro jednou rádoby vtipné poznámky a buďte ke svým blízkým vlídní.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Velký horoskop štěstí na květen: Vodnáře čeká zajímavá pracovní příležitost, Berani překonají překážky, Štíři pochopí, co jim přináší radost

Související články

2024-05-08T23:27:41Z dg43tfdfdgfd