DENNí HOROSKOP NA 27. čERVENCE 2024: VáHY BUDOU SLEDOVAT OLYMPIáDU, ŠTíRůM HROZí KRáDEžE

Denní horoskop nejen pro ženy na sobotu 27. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste se pokusili napravit komunikaci s těmi lidmi, u kterých to vázne. Kritický ohlas potká někdy každého, ale je potřeba umět s tím pracovat. Tak se nemusíte hned urážet.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že dnes sršíte nejen energií, ale i spoustou originálních nápadů. Tak toho koukejte využít, ať připravíte pro svou rodinu báječný program.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se neuráželi, když si vám někdo dovolí vytknout vaše nedostatky. Zkuste se z toho poučit, zapracujte na sobě. Aspoň si dáte příště pozor a vyvarujete se podobných chyb.

Rodinný horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která chtějí mít spoustu dětí

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy prozrazují, že vás čeká příjemný den. Nemějte obavy vyjádřit nahlas to, co cítíte a po čem toužíte. I když byste nejradši jen lenošili, pokuste se přemoci a vyrazte za sportem, pohyb vám prospěje.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás nabádá, abyste to nepřeháněli s otevřeností při rozhovoru s lidmi, které neznáte moc dlouho. Někdo by si mohl vaše slova zle vyložit a napravovali byste to dost složitě. Takže radši zařaďte zpátečku.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Z toho věčného presu jste už slušně uhonění. Udělejte si poklidnou sobotu. Zamiřte do přírody a zhluboka se nadechněte. Bude se vám lépe myslet.

Letní hudební festivaly a horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která milují koncerty pod širým nebem

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nepřisuzujte velký význam pomluvám, které se k vám donesou. Nenechte se unést emocemi, ale věnujte pozornost těm záležitostem, co jsou pro vás důležité, a lidem, na nichž vám záleží...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Máte jasný plán, čeho chcete v životě dosáhnout. Dejte si jen pozor na to, abyste neopomíjeli maličkosti a případné chyby odstranili hned v začátcích. Než něco podepíšete, tak si to několikrát přečtěte.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Konečně jste se dočkali Olympijských her v Paříži. Tak si zakroužkujte v programu sporty, které máte rádi, ať vám nic neunikne.

Olympijský horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která v běžném životě září jako na stupních vítězů

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop vás varuje před krádežemi. Buďte ve střehu a naslouchejte pozorně své intuici. Snažte se vyhýbat nebezpečným místům a lidem, jimž se nedá důvěřovat. Nikomu se nesvěřujte se soukromými věcmi.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Připravte se na to, že by vás mohla překvapit nečekaná návštěva. Může se vám ozvat i někdo, koho jste dlouho neviděli a neměli o něm žádné zprávy. Z rozpačitosti se nakonec vyvine výborná zábava.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop vás nabádá, abyste se naučili důrazně odmítat nabídky, které pro vás nejsou až tak výhodné. Tím, jak chcete pomoci svým blízkým, se akorát můžete dostat do nemalých problémů.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Horoskop štěstí na červenec: Býci si zvelebí bydlení, Blíženci se mohou těšit na romantiku

Související články

2024-07-26T23:27:35Z dg43tfdfdgfd