DENNí HOROSKOP NA 18. KVěTNA 2024: VODNářI SE V SOBOTU BUDOU VěNOVAT SAMI SOBě, STřELCI ZíSKAJí SEBEVěDOMí

Denní horoskop nejen pro ženy na sobotu 18. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zkuste se v sobotu pro změnu věnovat sami sobě. Dopřejte si třeba masáž nebo navštivte plavecký bazén. Při rozepři se svými blízkými o trávení volného času se snažte dojít ke kompromisu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Počítejte s tím, že se nevyhnete ostrým slovům z úst vašich věčných kritiků. Nenechte se tím nijak rozhodit, reagujte s ledovým klidem. Jestliže se dostanete do vyhroceného sporu, buďte to vy, kdo navrhne smírné řešení.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vás nabádá, abyste vzali zodpovědnost do svých rukou. Nemějte obavy rozhodnout za ostatní v situaci, kdy to bude nezbytné. Nespoléhejte se na to, že se toho snad za vás ujme někdo jiný.

Horoskop inspirace: Tři znamení zvěrokruhu, která do konce jara nastartují svou kreativitu

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nestrhávejte na sebe pozornost za každou cenu. Dá se sice pochopit, že chcete svému okolí ukázat, že tu jste, ale ty takřka herecké výstupy si snad můžete odpustit...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Každý se někdy potřebuje opřít o partnera, váš miláček má zrovna takový den. Nabídněte mu pomoc. K večeru pozor na pokuty a alkohol za volantem!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Tento den přeje cestování, sportu a pobytu v přírodě. Čerstvý vzduch vás osvěží a načerpáte novou energii, pohybové aktivity vám také jen prospějí. Méně výhodné už bude nakupování, nepořizujte si nákladnější věci.

Horoskop lásky: Tři znamení zvěrokruhu, která se do konce jara zamilují

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vám radí, abyste se snažili vyhnout zbytečnému dohadování. Nejste zrovna v situaci, kdy si můžete určovat podmínky. Věnujte se osobnímu rozvoji, už delší čas stagnujete.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Uspořádejte večeři pro svou rodinu. Pokud se na to budete cítit, připravte ji sami, ale pokud se na vaření pro více osob necítíte, vyberte raději zajímavou restauraci. Bude to krásná příležitost ke zpevnění vazeb a všichni si to náramně užijí.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy prozrazují, že je přáno cestování a společenským setkáním. Naplánujte si návštěvu zajímavé akce, která se koná v blízkém okolí. Vezměte s sebou i přátele, kteří se domnívají, že je zanedbáváte.

Jarní horoskop obnovy: Tři znamení zvěrokruhu, která oživí své bydlení, šatník i vztahy

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud vás zasáhne kreativní vlna, snažte se z toho vytěžit maximum. Veškerou inspiraci zužitkujte ve svůj prospěch. Jakmile se na nějakou činnost zaměříte, buďte trpěliví a dotáhněte to do konce.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Díky pochvale od člověka, od něhož byste to nečekali, získáte sebevědomí. Nemusíte se ale hned naparovat jako páv, raději na sobě koukejte dál makat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Budete mít obrovskou touhu něco zažít a hvězdy říkají, že se vám to splní. Dnes se ani na chvíli nebudete nudit...

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Velký horoskop štěstí na květen: Vodnáře čeká zajímavá pracovní příležitost, Berani překonají překážky, Štíři pochopí, co jim přináší radost

Související články

2024-05-17T23:28:50Z dg43tfdfdgfd