CAMILLA ZAZářILA NA ZAHRADNí SLAVNOSTI V MODRé. VéVODKYNě Z EDINBURGHU DůSTOJNě ZASTOUPILA KATE

Každý rok v létě tráví královská rodina týden v paláci Holyroodhouse v Edinburghu, kde pořádá zahradní slavnost. Navzdory nevlídnému deštivému počasí se akce vydařila a hosté byli potěšeni, že král, který se stále léčí s rakovinou, zůstal dlouhou dobu. S pozvanými se smál a vtipkoval.

Král vypadal v tmavém obleku s šedými pruhovanými kalhotami a cylindru elegantně, zatímco Camilla, která mu stála po boku, zářila v jednom ze svých oblíbených odstínů modré. V tyrkysových kabátových šatech Fiona Clare s ladícím kloboukem se širokou krempou od Philipa Treacyho a krémovými rukavicemi vypadala velice elegantně. Šaty pak perfektně doplnila brož Thistle od královny Mary Diamond, která pochází z 20. let minulého století.

Královský pár doprovázeli vévoda a vévodkyně z Edinburghu, Edward a Sophie. Králův mladší bratr a jeho manželka se stali důležitými členy fungující monarchie, obzvláště v době, kdy se mnoha akcí neúčastní následník trůnu princ William se svou ženou Kate, která také bojuje s blíže nespecifikovatelnou formou rakoviny.

I Sophie zvolila pro zahradní slavnost modrou barvu, ovšem o něco světlejší než Camilla. V šatech Roland Mouret s mašlí na rameni a šedé metalické kabelce od Sophie Habsburg vypadala výborně. Outfit krásně doplnil klobouk Jane Taylor, který zdobila krajková síť s látkovými peříčky, a diamantové náušnice. Princ Edward s jejím outfitem sladil košili a kravatu s potiskem žabek.

Zdroje: Express, HelloHarper's Bazaar

Související články

2024-07-04T07:09:26Z dg43tfdfdgfd