BáRA NESVADBOVá O MóDě: OBLEčENí TéMěř NENAKUPUJI, JíT DO OBCHODU JE PRO Mě UTRPENí

Barbara Nesvadbová (49) je spisovatelka, filantropka a také bývalá novinářka. Velkou část svého života zasvětila práci pro společenské a módní magazíny a není tedy divu, že má k módě blízko. V rozhovoru pro Prima Ženy nyní prozradila, jak nahlíží na současný módní svět, zda řeší udržitelnost i zda má se svou dcerou Bibianou (22) stejný vkus.

Bára Nesvadbová práci pro společenské a módní magazíny opustila již před několika lety, v současné době se věnuje především psaní knih a také svému nadačnímu fondu, který vznikl v roce 2015. Právě ve spolupráci s ním pořádá nejrůznější akce, kdy jednou z nich je také charitativní bazar.

Čtěte také: Bára Nesvadbová si splnila dětský sen. Vydala se do Afriky a plavala se žraloky

Z módního světa jsem přesycena, říká Nesvadbová

Dobročinný bazar pořádá filantropka již pravidelně a veškeré oblečení, které si lidé během charitativní akce koupí, putuje na pomoc dětem. Na akci bude možné si zakoupit oblečení jak značkové, tak to neznačkové.

Jaký má Bára v současné době vztah k módě? „Oblečení moc nenakupuji, jsem už tak přesycená z toho módního světa, že jít do krámu je pro mě vysloveně utrpení,“ prozradila spisovatelka pro Prima Ženy.

Dcera začala navrhovat oblečení

„Na straně druhé, udržitelnost a recyklace je v módě, tak to je asi nějaký ten primární zájem a vzhledem k tomu, že 9. září se koná již osmnáctý ročník Be Charity bazaru, tak to je takový ten jediný nákup bez výčitek a na to se těším,“ dodala.

Blízký vztah k módě má i Báry dcera, Bibiana, která ji dokonce studovala na škole v italské Florencii. Co se týče jejich vkusu, mají ho s dcerou podobný? „Náš módní styl se určitě liší, ale na straně druhé si do toho vůbec nemluvíme. Bibi teď začala šít a i oblečení navrhovat, proto mi slíbila, že mi na příští Česko-Slovenský ples ušije šaty, tak jsem na to zvědavá,“ uvedla Bára Nesvadbová.

Bára Nesvadbová se rozpovídala také o vztahu se svou dcerou:

2024-09-07T04:16:53Z dg43tfdfdgfd