APETIT SLAVí 20 LET: KTERá KVěTNOVá OBáLKA SE VáM ZA UPLYNULá LéTA LIBILA NEJVíC? HLASUJTE A VYHRAJTE

20. narozeniny stojí za to řádně oslavit, a proto jsme se v redakci rozhodli, že oslavu protáhneme na celý rok. Prostřednictvím tištěných vydání i na webu vám budeme připomínat legendární recepty, trendy měnící svět gastronomie a osobnosti, s nimiž jsme za ta léta spolupracovali. Zde na našem webu můžete každý měsíc hlasovat o nejkrásnější obálku za uplynulá léta. Tři z vás pak každý měsíc vylosujeme a odměníme kuchařkou z edice Apetit. 

Květnové vydání je narozeninové, jubilejní, oslavné. Ani pro redakci totiž není žádný rok s vámi samozřejmostí a tak v květnu slavíme, že vám můžeme každý rok přinášet novou inspiraci v podobě vyzkoušených receptů, praktických triků a technik a tipů na cesty za dobrým jídlem. Že máme příležitost setkávat se a mluvit s lidmi, který hýbou světem gastronomie a objevovat pro vás nové podniky a výrobce poctivých produktů.

Díky vašim zprávám víme, že řada z vás s Apetitem začala vařit, péct a především milovat jídlo a vše kolem něj. Jídlo a vaření totiž nemusí být pouze nutnost, je to koníček a životní styl. 

Svět se za posledních 20 let dobu změnil, Apetit také, ale stále s vámi zůstává na stáncích, v knihkupectvích, na webu i sociálních sítích. Snažíme se s dobou držet krok a se stejným nadšením a úsilím se vám dále snažíme být dobrými průvodci a společníky na vaší gastronomické cestě, ať už na ní činíte teprve první krůčky nebo už máte za sebou pořádný výšlap.

Hlasování o nejhezčí obálku lehce nostalgickou výpravou do minulosti je pro nás i pro vás nostalgickou záležitostí. I my si tuhle výpravu do naší minulosti nesmírně užíváme. 

Hlasování z předchozích měsíců nás znovu a znovu ujišťuje, že milujete sladké recepty. V lednovém hlasování totiž s přehledem zvítězilo lednové číslo z roku 2008, jehož obálku zdobil citronový cheesecake. V únoru jste jednoznačně zvolili lásku! Hlasování totiž s převahou ovládla titulní strana z roku 2018, na které se skví roztomilé valentýnské vanilkové cupcaky s máslovým krémem. V březnu všechny ostatní obálky převálcovala titulní strana z roku 2008 s piškotovou roládou s kokosovým krémem, jahodami a rafaelem. A dubnové hlasování? Zabodovala obálka z roku 2018, na které je opět piškotová roláda! Tentokrát s krémem z bílé čokolády, zdobená něžnými květy macešek. Zatím to tedy vypadá na velký souboj ročníků 2008 a 2018, ale ještě nás čeká 8 kol hlasování, než se dostaneme k velkému finále.

Bude pokračovat dominace sladkých obálek i v květnovém hlasování? Kdo si získá vaše srdce? Bude to jeden z nádherných narozeninových dortů nebo snad lehké jarní pokrmy s chřestem?

Hlasujte o nejkrásnější květnovou obálku a vyhrajte kuchařku

Zavzpomínejte si s námi a zvolte každý měsíc tu nejkrásnější! Tři z vás každý měsíc za účast hlasování odměníme kuchařkou.

2024-05-01T08:03:25Z dg43tfdfdgfd