ANDěLSKá POSELSTVí NA STřEDU: BLížENCI, K DOSAžENí úSPěCHU NEPOTřEBUJETE HORDU DALšíCH LIDí, VáHY, INSPIRACI NAJDETE V DOBRé KNížCE

Občas jsme tak zaneprázdnění, že přestáváme poslouchat své přátele, ať už nás chválí nebo nám radí, abychom si na chvilku odpočinuli. Náš zápal do povinností je oceněn autoritou, avšak ne přáteli, kteří téměř ani nevědí, jak se nám daří.

Jednou však přijde čas, kdy si od práce budeme muset odpočinout. Andělé varují před přepracováním. Není na škodu nebýt líní, ale druhý extrém nám také uškodí. Zprvu pouze mentálně, ale postupem času můžeme zaznamenat bolesti na různých částech těla. Neměli bychom se tak přetěžovat, pro své vlastní dobro. Co dalšího vám radí andělé ve svém středečním poselství?

Rok 2024 se pro tato tři znamení ponese v duchu finančních problémů

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne všechno je tak, jak se vám jeví. Je skvělé, že chcete pomoci příteli v nouzi, avšak neustále se mu vnucovat se svými radami či ho nutit, aby se vám svěřil, když nemá náladu, může vést k dočasnému odloučení. Ne všichni lidé vyhledávají další jedince, když se trápí. Respektujte to.

Andělská rada: Když někdo řekne ne nebo nereaguje na vaše lítostné zprávy, to nejhorší, co můžete udělat, je násilně se vtírat. Když vás dotyčný bude potřebovat, sám se vám ozve.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemluvte o něčem, co se nechystáte udělat. Stejně tak věta začínající slovy Čistě teoreticky vám neposkytne odpověď, která by vám jakkoli pomohla. Není nic špatného na tom, že máte nápad a chcete se dozvědět názory jiných lidí, ale mlžení vám rozhodně nepřinese moudré rady.

Andělská rada: Mluvte o tom, na co myslíte. Máte dobrý plán? Upřímného názoru se vám dostane pouze tehdy, sdělíte-li co nejvíce informací. Nebojte se, že vám váš nápad někdo vyfoukne. Mluvte jen s těmi, kterým plně důvěřujete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nevzdávejte svůj plán. Je dost dobrý na to, aby vyšel. Některé části je možná nutné přeplánovat, avšak jako celek jde o skvělý nápad, který pomůže mnoha lidem. Nemáte podporu svých známých, kteří jsou skeptičtí? Nevadí, najděte si ty pomocníky, kteří vašemu nápadu věří, či se vydejte sólo cestou.

Andělská rada: Zklamání je o to hůře snesitelné, když přijde od někoho, koho znáte dobře. Je však nutné respektovat, že ne všem se váš plán zalíbí. Nenechte nikoho, aby vás zastavil na cestě za splněním vašeho snu.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše snaha se vyplácí, váš projekt se chýlí ke slibnému konci. Ať už jste se rozhodli zlepšit vztahy se sousedy, pozvat svou lásku na velkolepé rande, zlepšit se v práci či jste v soukromí rozjeli něco velkého, aniž byste se o tom komukoli zmínili, tolik vytoužené výsledky se dostaví.

Andělská rada: O samotě přemýšlejte, co budete dělat dál. Měli byste zlepšovat svůj život po celý čas, nikoli pouze do doby, než se všechno zlepší. Nepolevujte ve svém úsilí být šťastní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zkuste se své rodině věnovat o něco více. Několik jejích členů by si s vámi rádo popovídalo o něčem velmi důležitém, nebo vás jen chtějí pochválit za to, jak skvěle jste vyřešili nedávnou situaci. Vztahy se neupevní samy od sebe, budete muset investovat trochu času, abyste měli jistotu další opory.

Andělská rada: Započněte setkání hrou se slovy či vytáhněte deskové hry, které jste si spolu už dlouho nezahráli. Také hraní karet vám poskytne dostatek zábavy. Navrhněte rodinnou zábavu a ostatní se rádi připojí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hněvu se čas od času nevyhnete, obzvláště máte-li příliš mnoho povinností. A ačkoli se vám to nemusí zdát fér, je zapotřebí tyto povinnosti splnit. Pokud se domníváte, že veškerá zodpovědnost padá na vaši hlavu, zkuste si o tom s ostatními promluvit místo toho, abyste se rozkřičeli.

Andělská rada: Vyčítání lidem všechno, na co si vzpomenete, není dobré pro nikoho. Zkuste zachovat klid. Každý má občas špatný den, ale kdyby si všichni lidé vybíjeli všechno na ostatních, společnost by přestala fungovat.

Kardio bez ztráty svalů: Tahle cvičení vám v nabírání svalové hmoty bránit nebudou

Váhy (23. září – 23. října)

Ztratit se v příběhu knihy či filmu může být velmi zábavné, ale také poučné. Při toulkách hlavního hrdiny se můžete ztotožnit se svým vlastním problémem a inspirovat se, když hledáte řešení. Jen vezměte na vědomí, že literární či filmové dílo není skutečnost. Dobře promýšlejte své kroky.

Andělská rada: Inspirace z těchto zdrojů by měla být pouze okrajová, měli byste ji použít jen jako odrazový můstek. V reálném světě byste stále měli zůstat kreativní a nespoléhat na to, že se vše odehraje tak, jak si představujete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte rodinu a přátele, kteří vás plně podporují ve všem, co děláte. Dáváte jim však šanci vám to sdělit? Když vám začnou něco říkat, udělejte si na ně čas bez ohledu na to, zda ho máte dostatek či nikoli. Tito lidé s vámi netráví čas jen tak, přejí si pro vás jen to nejlepší a chtějí vás o tom ujistit.

Andělská rada: Jejich komplimenty nemusejí být tak neupřímné, jak se vám může zdát. Zkuste se zamyslet nad tím, co vám říkají. Jejich milá slova oplaťte stejně hodnotným komplimentem, nepřecházejte je bez odpovědi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nepochybujte o svých záměrech ani o konečném výsledku. Jste silná osobnost, která se rozhodne správně. Lépe řečeno, vždy děláte to nejlepší rozhodnutí, které jste v danou chvíli udělat mohli. Neexistuje žádné špatné rozhodnutí, tato rozhodnutí vám ve skutečnosti přinášejí příležitost se poučit.

Andělská rada: Litovat svých činů je nechat příležitost proklouznout mezi prsty. Můžete ji chytit nebo ji nechat odejít. Když jste na sebe naštvaní, nepoučíte se a nemáte šanci k osobnímu růstu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nešetřete na svém zdraví. Trápí-li vás zdravotní problém, je vhodné utratit za nezbytné. Různé doplňky stravy nestojí tolik peněz a dodají vám potřebné vitaminy a minerály, které do sebe kvůli své pracovní vytíženosti nedostáváte. Nezapomínejte však ani na pestrou stravu a ochranu proti stresu.

Andělská rada: Stres může za některé nemoci, ale za většinu zdravotních potíží. Bolesti hlavy, žaludku či svalů se můžete zbavit, když do svého programu zařadíte více zábavy a odpočinku.

Dokážete číst v lidech? Znamení seřazená od nejvíce psychologických po ta nejméně

Vodnář (20. ledna – 18. února)

O některé věci se musíte postarat sami, bez pomoci druhých. Důvodem, proč to zatím nedokážete, je, že si dostatečně nevěříte. Právě víra v sebe sama vám umožní dosáhnout úctyhodných výsledků v oblasti, do které by nikdo neřekl, že vám půjde. Jde o stav mysli, ne o okolnosti, co rozhodne o vašem úspěchu.

Andělská rada: Již jste měli odvahu začít, proto to nevzdávejte uprostřed své cesty za úspěchem. To nejtěžší již máte za sebou, začali jste a nyní se vám rýsuje skvělá budoucnost. Chopte se každé příležitosti, která se vám naskytne.

Ryby (19. února – 20. března)

Život vám čas od času přinese velkou výzvu, kterou je zapotřebí překonat. Může to být bolestivé, pokud ale ve všem uvidíte jen to dobré, zvládnete to s přehledem. Ne vždy se můžete spolehnout na ostatní lidi, a to včetně těch, kterým jste kdysi pomohli. Odmítáte-li zklamání, budete nevyhnutelně zklamáni.

Andělská rada: Naučte se předvídat to nejhorší, ale zároveň doufat v to nejlepší. Než cokoli uděláte, představte si, jak to může dopadnout. Nevynechejte ani jednu možnost. Tak budete připraveni zareagovat na neočekávané s chladnou hlavou a problémy začnete řešit lépe.

Související články

2024-07-02T22:04:47Z dg43tfdfdgfd